Me, Myself and I

Wednesday, December 22, 2010

Bali, here I come!

Salam,


Nothing much to do at d ofis arini. nak online fb kat cni x bole. nak guna bberry, bil lupa nak bayar and kna bar la plak kan. It just great! so dsebabkan takde ape nak wat, i juz browse thru nak cari tempat to stay and places to go kat bali. will be going mid next year with bunch of friends and already booked the ticket! I dah google few of the budget hotel around rm100-120/night located kat main Kuta, tgk gambar suma cam okay.

D first one i check'd was Adika Sari. Tengok gambar2 nampak cam menarik especially d night pic taken kat dorg nye pool. Read some of dorg nye review kat other websites, okay la, not so much complaint.


D second one, Bali Sandy Cottages located near d Legian street. View of d hotel pon nampak cantek je. Let see ...




menarik kan? Jom tengok lgi satu hotel ni. Bali Sorgawi. macam sorga ke? Hahaha. Meh tengok meh. Dis hotel is also located near d Legian Street.




Semua view nampak cantek kan? Bilik je la cam so-so. nama pon budget hotel. But untuk tdo je, kire okay la. Most of the time kat ctu nanti sure nak pi jenjalan nye. So rase hotel2 ni dah sgt okay untuk d book. Hehehe. Can't wait. I pnah pegi Bali but not as excited as this one coz dis will be d first time I'll be out of Msia with my friends :) Yeaaay! So now, nak pi google all the places yg best2 utk d jejakkan kaki kat sana.

Bali, Here I come!


3 Comments:

Blogger ~Ifa~ said...

iqa kenapa picture kecik sgt.x puas la tgk.hehehehe.iqa tukar la backgroud lain.rasanya background nie buat gmbar jd kecik la

December 22, 2010 at 8:31 PM  
Blogger Iqaqaqaqa Cool said...

kecik ke? hehehe. iqa yg setting die jdi small. tukar layout bru? nanti dlu la. ni pon jenuh nak edit. hahaha.

December 22, 2010 at 8:58 PM  
Blogger mazz said...

bestnyaa nk p bali...

February 1, 2011 at 6:01 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home